Četvrtak, 18 Lipanj 2020 21:14

Održana sjednica Skupštine Crvenog križa FBiH

U Sarajevu je održana 6. sjednica VI saziva Skupštine Crvenog križa Federacije Bosne i Hercegovine, kojom je predsjedavao predsjednik Skupštine Crvenog križa Federacije BiH prim. dr. Fadil Jahić.

Zastupnici su na sjednici razmatrali i usvojili Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj za 2019.godinu, kao i Informaciju o aktivnostima strukture Crvenog križa Federacije BiH u odgovoru na COVID-19.

Na sjednici je izabran i novi predsjednik Crvenog križa Federacije BiH Marko Sinanović, koji je ujedno i predsjednik Etičkog odbora Crvenog križa Federacije BiH. Također su izabrani i novi članovi Predsjedništva Crvenog križa FBiH – Marjan Lovrinović i Gordana Miljević, članovi Skupštine DCK BiH – Drago Martinović i Zdravko Mioč, a za člana Predsjedništva i dopredsjednika DCK BiH izabran je Drago Martinović.

Crveni križ ŽZH čestita na izboru za dopredsjednika Društva Crvenog krsta/križa BiH dr.sc. Dragi Martinoviću, članu Predsjedništva CK ŽZH i predsjedniku Skupštine Crvenog križa Široki Brijeg. Također, čestitke i ostalim izabranima u tijela Crvenog križa uz najbolje želje za uspjehom, u nadi buduće suradnje.

dragomartinovic

Poslijednja izmjena dana Petak, 17 Srpanj 2020 07:47