Crveni križ Grude u suradnji sa tvrtkom Violeta i Transfuzijskim centrom SKB Mostar održao je 18.10.2021.g. akciju dobrovoljnog darivanja krvi za djelatnike tvrtke Violeta.

Crveni križ Grude od srca zahvaljuje svim darovateljima koji su pristupili u dvije akcije a koje su održane dana 28.07.2021.g. u Drinovcima i dana 29.07.2021.g. u Grudama.

Crveni križ Grude i Mjesna zajednica Tihaljina u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar organizirao je 15.07.2021. godine akciju dobrovoljnog darivanja krvi za mještane Tihaljine, šestu u ovoj godini u organizaciji CK Grude.

Crveni križ Grude u suradnji sa tvrtkom Violeta i Odjelom za Transfuziologiju SKB Mostar održao je 16.06.2021. akciju dobrovoljnog darivanja krvi za djelatnike tvrtke Violeta.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi za učenike i djelatnike Srednjoškolskog centra Grude održana je 13.05.2021. u prostorijama SŠ Antuna Branka Šimića u vremenu od 10:00 do 12:00 sati, a u organizaciji Crvenog križa Grude, u suradnjski s Transfuzijskim centrom SKB Mostar.

Gruđani su se na današnju akciju (28.04.2021.g.) dragovoljnog darivanja krvi odazvali u velikom broju. Strpljivo su čekali darovati krv potrebitima u ova teška i odgovorna vremena. Poručili su kako se na Gruđane uvijek može računati kad su ozbiljne i teške stvari u pitanju.Svoj doprinos u borbi protiv ovog velikog zla pandemije koja je oko nas i koja nemilice odnosi naše najmilije dali su svojim dragovoljnim darivanjem krvi. Današnjoj akciji pristupilo je 60 osoba od čega je krv uzeta od njih 52. Dio darovatelja nije mogao pristupiti darovanju zbog nedostatka vremena te su zamoljeni na naredno darivanje krvi koje bi uskoro trebalo biti organizirano za maturante.

Crveni križ Posušje

Tijekom mjeseca siječnja ove godine Crveni križ općine Posušje se priključio humanitarnoj akciji SRCEM ZA HRVATSKU u kojoj je prikupljana humanitarna pomoć stanovništvu u Republici Hrvatskoj stradalom u razornom potresu potkraj prošle godine.

Crveni križ Grude, u suradnji sa tvrtkom Violeta i Odjelom za Transfuziologiju SKB Mostar, održao je, dana 16.02.2021.godine, akciju dobrovoljnog darivanja krvi, za djelatnike Violete.

Stranica 1 od 3