U petak je u Grudama održana svečanost potpisivanja ugovora u sklopu Programa potpore Hrvatima u BiH u svrhu socijalnog razvoja lokalne zajednice u 2024. godini. U ime Crvenog križa grada Širokog Brijega, ugovor vrijedan 85.000 eura potpisao je Srećko Slišković, predsjednik Crvenog križa grada Širokog Brijega.

Gradska uprava Grada Širokog Brijega na čelu s Gradonačelnikom, obavještava javnost da je Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske prepoznalo

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi za učenike srednjih škola, održanoj u četvrtak u prostorijama Mjesne zajednice Lijeva obala u Širokom Brijegu, prikupljene su 43 doze krvi, a odazvao se 61 učenik.

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi za pučanstvo održanoj u četvrtak u restoranu ”Kod Čolića” u Širokom Brijegu prikupljeno je 75 doza krvi, a odazvala su se 84 darivatelja.

U braniteljskoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi za pučanstvo Širokoga Brijega, održanoj u srijedu u restoranu ''Kod Čolića'', prikupljene su 24 doze krvi, a pristupilo je 28 darivatelja.

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi za učenike Srednje strukovne škole Široki Brijeg održanoj u četvrtak, 26. listopada 2023. godine, prikupljeno je 19 doza, a odazvalo se 35 učenika.

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi za učenike Gimnazije fra Dominika Mandića  održanoj u četvrtak, 19. listopada 2023. godine, prikupljeno je sedam doza, a odazvalo se 19 učenika i dva profesora.

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi za učenike Gimnazije fra Dominika Mandića održanoj u četvrtak prikupljene su 32 doze krvi, a akciji su se odazvala 53 učenika.

Stranica 1 od 6