Uspješno završena jos jedna akcija darivanja krvi, koju su dana 26.10.2021.g. organizirali Srednja strukovna škola Ruđer Bošković i Gimnazija Ljubuški u suradnji sa Crvenim križom Ljubuški.

Održana je šesta ovogodišnja akcija darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa Ljubuški, na koju se odazvao 61 darivatelj, a prikupljene su 54 doze.

Mladež HDZ BiH Ljubuški u suradnji s Crvenim križom Ljubuški  i Transfuzijskim centrom SKB Mostar organizirali su dana 21.07.2021.g. akciju dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo Ljubuškog, petu u ovoj godini na području Ljubuškog.

U organizaciji Crvenog križa Ljubuški i Župe humac, a u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar, uspješno je realizirana četvrta akcija dobrovoljnog darivanja krvi na području Grada Ljubuški. Akcija je održana 8. lipnja 2021.g. u prostorijama Franjevačkog samostana Humac, a na akciju se odazvalo 71 darivatelja od kojih je 61 uspješno darovalo krv.

Uspješno završena jos jedna akcija darivanja krvi, koja se u organizaciji Crvenog križa Ljubuški održala 05.05.2021.g. u Srednjoj strukovnoj školi Ruđer Bošković Ljubuški, odazvalo se 47 osoba od čega je 40 uspjelo darovati krv. Još jednim hvala svima!

Srednja strukovna škola Ruđera Boškovića Ljubuški pokrenula je akciju dobrovoljnog darivanja krvi pod nazivom Kap ljubavi.

U četvrtak, 21. siječnja 2021.g. u prostorijama Gimnazije Ljubuški održana je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa Ljubuški i Transfuzijskog centra SKB Mostar.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo Grada Ljubuški održat će se u četvrtak, 21. siječnja 2021.g., od 10:00 do 12:00 sati u Gimnaziji Ljubuški.

Stranica 1 od 3