Srijeda, 02 Lipanj 2021 17:23

Misli na druge, cijepi se!

Od ove katastrofe koja nam se događa nešto smo i naučili, da svoj život, zdravlje i obitelj ne shvaćamo zdravo za gotovo – da bolest ne bira svoje žrtve. Naučili smo zapravo koliko smo ranjivi i koliko je sigurnost samo privid svijeta u kojem živimo. Naučili smo nešto i o solidarnosti, koliko smo ovisni o pomoći drugih – liječnika, rodbine, susjeda!

Do danas je 9303 osoba u BiH preminulo izravno od posljedica COVID-19 oboljenja, a tisuće ljudi pati od posljedica preboljenoga COVID-19. Da bismo ovo zaustavili, potrebno se cijepiti!

Naravno, svi nosimo mnogo nedoumica i strahova oko cjepiva i mogućih nuspojava. Savjetujte se sa svojim obiteljskim liječnikom, a ne tražite informacije na internetu, jer su one vrlo često neprovjerene, nepotpune ili netočne!

Većina nuspojava je očekivana i njihova je pojava mnogo manje štetna za vaše zdravlje od samoga oboljenja koje može donijeti sa sobom smrt ili doživotne posljedice.

Svako cjepivo štiti od respiratora! Donesite svoju odluku danas – za normalno sutra!

Dostupni su vam brojevi za imunizaciju u vašem Domu zdravlja, putem kojih se možete informirati te predbilježiti za cijepljenje.

Dom zdravlja Široki Brijeg – 039/852-224
Dom zdravlja Ljubuški – 063/925-524
Dom zdravlja Posušje – 063/401-777
Dom zdravlja Grude – 039/852-281

Video sadržaj