Subota, 02 Listopad 2021 12:53

Izaslanstva Društva Crvenog krsta/križa BiH i Crvenog križa FBiH u radnom posjetu Hrvatskom Crvenom križu

Na poziv Hrvatskog Crvenog križa (HCK) u dvodnevnom radnom posjetu (30.09.–01.10.2021.) u Zagrebu i na otoku Krku, boravila su izaslanstva Društva Crvenog krsta/križa Bosne i Hercegovine i Crvenog križa Federacije Bosne i Hercegovine.

 

U izaslanstvu Društva Crvenog krsta/križa BiH bio je i naš član Predsjedništva dr. sc. Drago Martinović, potpredsjednik DCK BiH, te Milojko Grujičić, predsjednik Predsjedništva DCK BiH i mr. Rajko Lazić, glavni tajnik DCK BìH, a u izaslanstvu Crvenog križa Federacije BiH bili su: Marko Sinanović, predsjednik Predsjedništva Crvenog križa Federacije BiH i Namik Hodžić, tajnik Crvenog križa Federacije BiH.

lzaslanstva Društva Crvenog krsta/križa BiH (DCK BiH) i Crvenog križa Federacije BiH su sudjelovali na sjednici Glavnog odbora Hrvatskog Crvenog križa u Zagrebu (30.09.2021.), na svečanosti obilježavanja 25 godina Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja u Baškoj na otoku Krku (01.10.2021.), te u posjetu gradskoj organizaciji Crvenog križa Grada Krka.