Četvrtak, 13 Svi 2021 06:04

Crveni križ ŽZH: Povodom bajrama uručeni paketi socijalno ugroženim obiteljima

Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke, povodom završetka mjeseca Ramazana i Ramazanskog bajrama uručio je jučer (12.05.2021.) 70 paketa s higijenskim i prehrambenim artiklima za 70 obitelji koje se nalaze u stanju socijalne potrebe.

U prostorijama Medžlisa Islamske zajednice Ljubuški, glavni imam Medžlisa IZ Ljubuški gdin. Šemsudin ef. Germić primio je Viktora Grbavca, predsjednika Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke i Crvenog križa Ljubuški, koji mu je uručio vrijednu donaciju.

Nakon primopredaje donacije, održan je sastanak na kojem je bilo riječi o zajedničkim projektima te suradnji Islamske zajednice Ljubuški i Crvenog križa na gradskoj i županijskoj razini. Ovom gestom želi se obiteljima islamske vjeroispovijesti s područja Grada Ljubuškog uljepšati kraj mjeseca Ramazana i doček Ramazanskog bajrama. Crveni križ će nastaviti pomagati svim ugroženim pojedincima i obiteljima u stanju potrebe.

Efendija Germić iskoristio je priliku i zahvalio se Crvenom križu na odličnoj suradnji i pomoći koju pruža Islamskoj zajednici u Ljubuškom.

Ovim putem, Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke upućuje čestitke svim vjernicima islamske vjeroispovijesti povodom Ramazanskog bajrama.