Srednja strukovna škola Ruđera Boškovića Ljubuški pokrenula je akciju dobrovoljnog darivanja krvi pod nazivom Kap ljubavi.

U četvrtak, 21. siječnja 2021.g. u prostorijama Gimnazije Ljubuški održana je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa Ljubuški i Transfuzijskog centra SKB Mostar.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo Grada Ljubuški održat će se u četvrtak, 21. siječnja 2021.g., od 10:00 do 12:00 sati u Gimnaziji Ljubuški.

Humanitarnu akciju „Srcem za Hrvatsku“ provodi Crveni križ Ljubuški u suradnji s Crvenim križem ŽZH, akcija je otpočela 4. siječnja a traje do 11. siječnja.

Tradicionalnu humanitarnu akciju "Božić svima" organizacija Centar za socijalni rad Ljubuški, u suradnji s Crvenim križem Ljubuški, a pod sponzorstvom Grada Ljubuški, Ministarstva financija ŽZH i Skupštine ŽZH.

U utorak, 22.12.2020.g. je održana tradicionalna božićna akcija dobrovoljnog darivanja krvi za građane Ljubuškog, u organizaciji Crvenog križa Ljubuški i Franjevačkog samostana na Humcu, a u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar.

Pred nama su Božićni blagdani, a Božić je i vrijeme darivanja.

Dana 04.11.2020.g. je u Gimnaziji Ljubuški održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi koju je organizirao Crveni križ Ljubuški u suradnji s Odjelom transfuziologije SKB-a Mostar.

Stranica 1 od 3