Sjedište Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke u Ljubuškom, dana 2. ožujka 2021.g. posjetili su kolege iz Crvenog križa Mostara i Crvenog križa Čapljine.

Na svečanoj sjednici Županijskog stožera civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke održanoj 26.02.2021.g. u Grudama dodijeljena su priznanja civilne zaštite povodom Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke - (1. ožujak).

Crveni križ Posušje

Tijekom mjeseca siječnja ove godine Crveni križ općine Posušje se priključio humanitarnoj akciji SRCEM ZA HRVATSKU u kojoj je prikupljana humanitarna pomoć stanovništvu u Republici Hrvatskoj stradalom u razornom potresu potkraj prošle godine.

Crveni križ Grude, u suradnji sa tvrtkom Violeta i Odjelom za Transfuziologiju SKB Mostar, održao je, dana 16.02.2021.godine, akciju dobrovoljnog darivanja krvi, za djelatnike Violete.

Ponedjeljak, 15 Veljača 2021 07:39

CK Posušje: Radnici Binvesta darovali 13 doza krvi!

U prvoj ovogodišnjoj akciji dragovoljnog darivanja krvi, koja je održana 15. veljače 2021.g. u suradnji Crvenog križa općine Posušje i poduzeća BINVEST d.o.o Posušje 13 radnika ove tvrtke darovalo je krv, od 20 njih koji su se bili prijavili za akciju (dio nije mogao darovati zbog zdravstvenih poteškoća, a dio zbog iznenadnih poslovnih obaveza).

Srednja strukovna škola Ruđera Boškovića Ljubuški pokrenula je akciju dobrovoljnog darivanja krvi pod nazivom Kap ljubavi.

U četvrtak, 21. siječnja 2021.g. u prostorijama Gimnazije Ljubuški održana je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa Ljubuški i Transfuzijskog centra SKB Mostar.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo Grada Ljubuški održat će se u četvrtak, 21. siječnja 2021.g., od 10:00 do 12:00 sati u Gimnaziji Ljubuški.

Stranica 1 od 16