Srijeda, 19 Svi 2021 06:15

Ured Crvenog križa ŽZH posjetilo izaslanstvo Crvenog križa FBiH

U radnoj posjeti Crvenom križu Županije Zapadnohercegovačke u Ljubuškom boravilo je dana 18.05.2021.g. izaslanstvo Crvenog križa Federacije Bosne i Hercegovine, predvođeno tajnikom g. Namikom Hodžićem i suradnicima.

Ispred Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke, goste su dočekali Viktor Grbavac, predsjednik Crvenog križa ŽZH, Srećko Mikulić, predsjednik Skupštine Crvenog križa ŽZH, Josip Zelenika, tajnik Crvenog križa ŽZH te dr.sc. Drago Martinović, potpredsjednik Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine i ravnatelj Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

Razgovaralo se o jačanju strukture Crvenog križa te o budućim zajedničkim projektima a koji su označeni kao prioritet u jačanju kapaciteta u svim programima koje provodi Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke.

Nakon sastanka, izvršena je primopredaja opreme za uspostavu hitnog operativnog centra (HOC) Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke, a koja je donacija Međunarodnog komiteta Crvenog križa i Društva Crvenog krsta/križa BiH, na čemu su se predstavnici Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke zahvalili.

namik2